Activitats curs 2017-18

Per aquest curs 2017-18, el programa de l'Escola de Famílies vol ser una mica més complet. Per suposat intentarem respondre als interessos i necessitats de les famílies en relació a amb els fills i filles, però també en relació a la vida de l'Institut. Així, algunes de les activitats que proposem són:
- 07 de novembre de 2017, Com podem ajudar als nostres fills amb l'ordinador? (xerrada d'assessorament a famílies dels grups de 1r d'ESO A i B sobre eines digitals).
- 11 de novembre de 2017, Com podem ajudar als nostres fills amb l'ordinador? (xerrada d'assessorament a famílies dels grups de 1r d'ESO C i D sobre eines digitals).
- Finals de novembre de 2017, La seguretat en la xarxa (xerrada d'assessorament amb especialistes del cos de Mossos de Santa Coloma de Gramenet). (*)
- 20 de febrer i 13 de març de 2018, El cafè del Numància; la preadolescència, parlem-ne per entendre'ls (cicle de xerrades amb experts en coaching).
- 10 d'abril de 2018, El cafè del Numància; l'acompanyament de la família i l'orientació (conferència sobre l'orientació acadèmica i professional i l'acompanyament familiar).
- 24 d'abril de 2018, Orientació acadèmica i família: el batxillerat al Numància (xerrada sobre l'acompanyament familiar amb informació sobre el batxillerat, sortides i continuïtat formativa).
- 24 d'abril de 2018, Orientació acadèmica i família: la selectivitat (xerrada informativa a famílies de 2n de batxillerat sobre l'acompanyament familiar durant la selectivitat).
- 26 d'abril 2018, Orientació acadèmica i família: els cicles formatius (xerrada sobre l'acompanyament familiar amb la informació sobre els cicles formatius, sortides professionals i continuïtat formativa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada