Activitats curs 2016-17

El programa de l'Escola de Famílies es definirà cada curs en funció dels interessos i necessitats detectades, així com a partir de l'avaluació de les activitats organitzades el curs anterior. Per aquest curs 2016-17, les activitats que s'han proposat, són:
- 18 d'octubre 2016, Com podem ajudar als nostres fills amb l'ordinador? (xerrada d'assessorament a famílies de 1r d'ESO sobre eines digitals).
- 20 d'octubre 2016,  Com podem ajudar als nostres fills amb l'ordinador? (xerrada d'assessorament a famílies de 1r d'ESO sobre eines digitals).
- 2 de febrer 2017, El cafè del Numància; la preadolescència, parlem-ne per entendre'ls (trobada de mares i pares amb psicopedagogos experts, tertúlia per 1r cicle d'ESO).
- Març 2017, El cafè del Numància; l'acompanyament de la família en l'adolescència (trobada de mares i pares amb psicopedagogos experts, tertúlia per 2n cicle d'ESO).
- 4 d'abril de 2017, Claus per ajudar als nostres fills en l'orientació en estudis superiors i la selectivitat (xerrada informativa amb orientadors del centre).
- 9 de maig de 2017, El batxillerat al Numància (xerrada informativa a famílies de 4t d'ESO sobre el batxillerat i les possibilitats de continuïtat d'estudis superiors).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada